Åk i väg och gör något romantiskt tillsammans

Posted by in Fritid

Är det dags för en romantisk weekend med din älskade? En romantisk weekend ska vara en blandning mellan lite olika saker för att blir så bra som möjligt. Naturligtvis spelar era personligheter in väldigt mycket, vissa gillar att göra mycket och andra inte, men rent generellt brukar en mix mellan avslappning och händelser vara ett lyckat recept.

Det viktigaste är att komma iväg. Att åka någonstans för att spendera helgen på ett ställe man sällan besöker eller aldrig besökt är viktigt. Detta eftersom det inte ska finnas några krav eller måste under en helg tillsammans. Bo därför gärna borta och äta gärna alla rätter på restauranger eller liknande. Gör bara sådant ni tycker är roligt och mysigt.

Romantisk weekend på herrgård

Ett hett tips för en romantisk weekend är att bo på någon slags herrgård. På en herrgård är det ofta mycket vackert, både byggnaderna utifrån, rummen inuti och omgivningen har ofta mycket att erbjuda. När jag och min kära bodde på Knistad Herrgård så spelade vi golf under dagarna, detta eftersom vi älskar golf. Under vår weekend på Knistad var vi i behov av att göra något, vi är inte sådana som enbart kan slappa på herrgården. Därför var vi ute och gick två rundor på lördagen och en på söndagen. Det fanns dock de par som bodde på herrgården som inte alls gjorde detta utan som befann sig runt omkring herrgården hela dagen, de verkade vara på en romantisk weekend.

Det går dock inte att poängtera nog hur personlig en weekend bör vara. Vad ni tycker om att göra är helt upp till er. Det finns inga tips eller idéer som någon kan ge er som ni ska ta och prioritera över era egna tycken och smaker. Om det är en överraskning du ska göra för din älskade är det bäst att veta vad denne person föredrar och utforma er helgefter det. Att känna varandra bra kan här vara vid stor fördel.