Hur många mattor kan man ha?

Posted by in Uncategorized

Jag gillar det här med inredning, tycker det är väldigt rogivande samtidigt som det är spännande. En utav mina favoriter när det kommer till inredning är mattor. Jag tycker nämligen att mattor ger en så snygg och mjuk stämning till ett rum. Utan mattor tycker jag lätt att ett rum blir kallt och lite för avskalat. Men en sak som jag funderat på är hur många mattor man egentligen kan ha i ett hem innan det blir lite för mycket. Själv så tycker jag åtminstone att man inte bara kan, utan också ska ha minst en i varje rum man har i hemmet. För de flesta rum kanske tillochmed jag kan erkänna att det räcker med en, som t.ex. i badrummet eller sovrummet. Men i lite större rum som t.ex. köket eller vardagsrummet så tycker jag absolut att man kan klämma i med några fler. Givetvis så behöver man matcha de så att det inte ser konstigt ut, men jag tycker i alla fall att man kan ha två eller tre mattor i ett stort vardagsrum eller kök. En sak till som jag testat det senaste och som jag faktiskt fick från en reklamfilm jag såg. Det är att hänga mattor på väggen. Ni vet den där reklamfilmen där en kille spiller ut ett glas rött vin precis innan en visning och de hänger upp mattan på väggen. Lite den looken har jag gått för och det har faktiskt funkat väldigt bra. Dessutom så har jag märkt att ljudet i mitt hem är mycket mjukare nu än tidigare när det studsade lite överallt. En väldigt behaglig känsla måste jag säga. I sovrummet är det bäst, där har jag nämligen en heltäckningsmatta och sedan två mattor på väggen. Dessutom har jag ju naturligtvis gardiner. Det är mycket textiler och det gör att det blir ett väldigt bra och behagligt ljud, inget eko någonstans.