Så underbart med spaweekend

Posted by in Uncategorized

För några veckor sedan var jag och en nära vän till mig på spaweekend. Vi hade fått ett erbjudande via någon hemsida och fick då denna spaweekend mycket billigare än vi annars hade fått. Det är tydligen dyrt att gå på spa, och relativt unga som vi är, så vi är väldigt lyckliga att vi fick chansen.

Själva spaweekenden var helt fantastisk. Jag kan inte med rättvisa ord beskriva hur avslappnande och energigivande denna helg var. Jag vill rekommendera det för dig som läser men vet inte hur jag ska ge det tillräckligt med lovord. Har du chansen att uppleva en spaweekend så se dig lyckligt lottad och tillåta dig att njuta.

Vår spaweekend startade med att vi krockade med bilen. Det var inte riktigt den starten vi hade önskat oss, men vad gör man när något sådant inträffar? Det hela inträffade på parkeringen till spahotellet, och var ingens fel. Ren och skär otur och sådant som kan hända när man backar och svänger och försöker få plats på en parkering. Det hela gick i alla fall bra, inte ett märke på varken vår eller den andres bil. Mycket turligt. Kanske hade personens spaweekend mjukat upp sinnena hos den andre också för han var mycket trevlig.

Om denna spaweekend startade katastrofalt så blev resten fantastiskt bra. Vi lyckades för det första byta till oss ett rum med havsutsikt, som dessutom var större och dyrare än det rum vi bokat. Allt för samma pris. Vi fick sedan tillbringa en dag på spat med några få andra människor. Precis innan jul verkar inte många gå på spa. Det bästa inträffade dock när vi kom tillbaka efter att ha ätit ute. Spat stängde vid klockan 23:00 på kvällen. När vi var på väg in klockan 22:30 sa vi i receptionen att vi bara skulle basta lite snabbt. Till svar fick vi att ”Såklart ni ska! Jag går nu men nattpersonalen kommer och ropar på er när de ska stänga.”. Vi var helt ensamma på spat, rån 22:30 till 00:30 utan att någon kom in och ropade på oss. När vi tillslut lämnade spat vid 01:00 såg vi att ingången var stängd, men att någon lämnat en springa öppen så att vi kunde komma ut. Ingen fick komma in men vi fick stanna så länge vi ville. Snacka om bra service. De två timmarna var magiska. Det kändes som vi ägde platsen.

Så allt jag har att säga är egentligen att en spa weekend passar de allra flesta. Det är perfekt som avbrott i stressiga tider då man behöver slappna av lite och lufta tankarna. Det är också perfekt under semestertider då man inte har tid eller råd att åka utomlands på längre resor. Som jag skrev tidigare; får du chansen att åka på spaweekend så ta den.