Ny design

Posted by in Mary

Jag går och velar fram och tillbaka om jag ska satsa på en ny design på bloggen. Jag tänker mig en ny design, ny grafisk profil och en ny logotyp. Lite proffsigare helt enkelt. Det är väl inget fel på den jag har idag men det skulle vara roligt att ta ett proffsigare grepp om bloggen och satsa lite på att få mer läsare och då tänker jag att en ny design vore en bra start.

Som ni vet så kan jag inte detta själv, men det finns väldigt många fina WP-teman att ladda ner gratis eller något ännu proffsigare att köpa för någon hundralapp. Det är det absolut värt. Sen ska jag bara ta fram en ny grafisk profil och logotyp, men det är  inte så svårt, en kompis till mig köpte en logotyp av ett företag på nätet som hon var väldigt nöjd med.

Men vad tycker ni, hur ska jag göra?