Tänk på accessoarerna också!

Posted by in Mode

Är det inte fascinerande med mode? Jag fullkomligt älskar mode i alla dess former. Men på senaste tiden har jag följt utvecklingen för herrmodet, det är så himla intressant och se vad modeskaparna har på gång.

Något som jag snöat in på den sista tiden är modeaccessoarer, ni vet de där små detaljerna som gör hela outfiten! Det kan vara slipsar, manschettknappar eller kavajslag. Jag tycker nästan det är det allra viktigaste i en utstyrsel. En ful eller opassande slips kan verkligen dra ner dig i skiten. Tänk på det killar! Bara för att du har en italiensk modekostym så betyder inte det automatiskt att du är fulländad!

Precis som med alla andra modedetaljer och kläder så finns det oerhört många modeskapare. Det är svårt att hålla koll på vilka som finns. Men vilket modehus är egentligen bäst? Ja jag har givetvis inget svar som passar alla, men jag vet helt klart vilken min egen favorit är. Jag har hittat den italienska modeskaparen Silvio Fiorello. Hans modehus har samma namn och fokuserar främst på modeaccessoarer så som slipsar och kavajslag.

Vad är det då som gör just Silvio Fiorello så unik då? Jo enligt mig så har dessa produkter (får man kalla det för produkter?) en kvalitet som är svårmatchad i branschen. Detta tillsammans med det faktum att alla produkter är handgjorda och fylld med personlig kärlek direkt från de italienska modeskaparna. Dessutom är sortimentet ovanligt brett för att vara en så nischad verksamhet. Och på tal om sortiment.

Var hittar man Silvio Fiorello’s produkter? I Sverige finns de hos bland annat Agassi. Med butiken Agassi finns fördelen att du kan köpa och prova plagg direkt i butikerna i Danderyd eller Sollentuna, men du kan också köpa direkt i webbutiken om du föredrar det!

Så kolla Silvio Fiorellos sortiment så fort du får chansen, jag lovar att du inte kommer ångra dig.