Min stil inspireras av Prinsessan Sofia!

Posted by in Mode

Tänkte tipsa om två märken som jag har börjat använda nyligen, tack vare Sveriges senaste prinsessa, Sofia! Det handlar om klädmärket Ida Sjöstedt och hudvårdsmärket Maria Åkerberg:

Ida SjöstedtNär Sofia och Carl-Philip gifte sig i början av juni bar Sofia en klänning designad av just Ida Sjöstedt och det var faktiskt första gången som jag hörde talas om det märket. Men eftersom klänningen var så snygg började leta efter annat som hon har designat (eftersom något bröllop inte är direkt aktuellt för mig). Hittade massor av snygga klänningar och även andra topar som Ida Sjöstedt har designat och jag blev verkligen frälst! Köpte bland annat den här vita sommarklänningen som jag bara älskar och jag kan lova att det blir mer Ida Sjöstedt i min garderob framöver.

Tips: Köp Ida Sjöstedt från BlueCo

Maria ÅkerbergSen läste jag i Expressen för ett tag sen att Prinsessan använder ett ekologiskt läppstift från Maria Åkerberg. Jag har testat lite olika ekologiska märken tidigare bland annat MÅ men inte riktigt fastnat för något. Men när jag läste det så bestämde jag mig för att testa det igen och det är verkligen bättre än annat jag har testat! Jag tycker man märker att det finns en helt annan renlighet i de produkter som kommer från naturliga råvaror, som bland annat MÅ och en del andra märken här specialister på. Så nu har jag snart bytt ut all min makeup och hudvårds produkter till Maria Åkerberg och det kan jag verkligen rekommendera!

Tips: Köp Maria Åkerberg från Skogsro Spa

Blir ni också inspirerade av Prinsessan Sofia?