Så glad för ommålningen!

Posted by in Inredning

Nu var det dags. Jag har länge tänkt att jag ska måla om i köket. Den grå väggen vid köksbordet har jag irriterat mig på länge. Har försökt dölja den med tavlor och posters men för några veckor sedan fick jag nog. Jag var helt enkelt tvungen att göra nåt åt väggen. Den skulle bara målas om. Och visst kunde jag gjort det själv, men det är så svårt att hitta tiden till det. Som ni vet har jag ett hektiskt liv och man ska ju ha kul när man lever. Det är min filosofi. Så det fick bli att jag köpte in tjänsten. Jag behövde hitta nån som kunde det här med att måla köksväggar och hade tid för mig. Mina vänner bara skrattade, de hade ingen tid heller att hjälpa mig. Och tur var väl det. För jag är inte säker på att nån av dem hade klarat det så bra som det blev nu. Jag fick ett tips om att höra av mig till en målarfirma på Södermalm som andra varit nöjda med och som gjort riktigt bra jobb tidigare. Måleristudion heter dom.

Snacka om prisvärt! Så snabbt och så bra. Målarna kom och fixade ommålningen med allt som behövde göras på en dag. Det blev hur bra som helst. Så nu sitter jag i mitt kök med laptopen och skriver detta inlägg medan jag beundrar väggen. Har inte bestämt vad jag ska ha för tavlor än, men det behövs knappast några tavlor. Min klocka på väggen gör sig så bra. Det räcker nog med den. Eller så kanske det blir en liten tavla, får se, har inte bestämt mig än.

Nu när jag tänker på det, känns det som rummet blev mycket större. Det känns mer rymligt och ljusare. Så här nöjd har jag inte varit på år och dar. Så tack för tipset, du vet vem du är som tipsade mig. Jag bjuder på middag när du vill.