Städat och snyggt hemma

Posted by in Inredning

städ skövde

Jag avskyr verkligen att städa. Jag antar att jag hade tyckt att det var mycket roligare om jag var bra på det. För jag tycker det är kul att se förändringen mellan ostädat och städat. Men jag är verkligen inte bra på städ. Jag vill ju att det ska bli som i inredningstidningarna där varje liten detalj passar in med allt annat. Allt är så perfekt och fint i tidningarna. Men det är ganska hopplöst när man försöker få till samma perfektion själv. På kontoret har vi städ som kommer och gör fint. Jag funderar på att anlita dem för att de ska köra lite städ hemma i Skövde också. Allting blir så mycket bättre när proffs gör det.

 

Väpolerade golv

Jag vet inte vad de använder för medel eller metod men golven blir alltid så fina när vårt städ på kontoret har varit där. Golvet blir liksom högblankt och det luktar så gott och nytt efteråt. Jag hade älskat att ha det så hemma också. Det är nog det jag gillar mest med hela grejen. Välstädade golv. Om bara golven ser fräscha ut så känns hela boendet fräscht. En annan sak som jag gillar är nytvättade fönster. Särskilt nu på våren ger det en härlig känsla. Det är som att man släpper in ljus och luft i rummet när man putsat bort allt damm på rutorna. Fast när jag putsar fönster så blir det alltid ränder. Så jag hade behövt experthjälp där med.

 

Städ i Skövde

Det finns olika företag som erbjuder städ. Men de vi använder på jobbet och som jag spontant gillar bäst är Skaraborgs städ. De är alltid så trevliga när man möter dem i korridorerna och det blir alltid så fint när de är klara. Behöver man städ i Skövde så kan jag rekommendera dem. Jag funderar starkt på att anlita dem för städ här hemma så att det blir snyggt här någon gång.