Ny inredning till min walk in closet

Posted by in Uncategorized

Det var längesedan jag skrev. Det beror på att jag har haft fullt upp med tusen små projekt. En av de roligaste projekten var att göra en walk in closet. Jag gjorde ju allt själv och kunde bara hålla på efter jobbet så det tog väldigt lång tid. En liten timmes jobb här, en halvtimme där, tio minuter efter maten. Så hela projektet tog nästan ett halvår! Men nu är det så gott som klart och jag är väldigt nöjd.

En stor del av projektet var att bestämma vilken slags garderobsinredning  jag skulle skaffa. Jag funderade mycket på vilka slags anordningar för förvaring jag behöver och jämförde med hur mycket kläder och skor jag har. Jag köpte all min garderobsinredning från Pelly System. De hade verkligen allt man kan önska sig till garderoben och det var så skönt att slippa leta efter saker land och rike runt. Jag köpte alla delar som jag behövde på Pelly System och alla saker är kompatibla med varandra så det var bara att bygga ihop det.

När man ska bygga en walk in closet är garderobsinredningen nästan det viktigaste. Det kvittar hur mycket utrymme man har om man inte har smart inredning. Det är mycket att tänkta på. Vinterjackor, skor, hattar och liknande. Jag har väldigt många långklänningar och skor så jag fick tänka extra mycket på att ha skenor som fäster en bit upp i garderoben så att inte klänningarna släpar i golvet. Jag skruvade också fast skenor som man ställer skorna på. Skorna tog nästan upp en hel vägg!

Jag är väldigt nöjd med min walk in closet och med min smarta garderobsinredning. Det hela gjorde att jag fick mycket mer plats i resten av lägenheten. Nu kan jag göra mig av med onödiga byrålådor som står i hallen och i sovrummet. För att inte tala om att slippa ha kläder i högar i soffan. Nu har mina kläder ett helt eget rum och jag är supernöjd!