“Meet me at Marys place, we’re gonna have a party”

Posted by in Fritid, Mary

I helgen är det fest hos Mary! Japp, så är det! Undertecknad fyller nämligen år. Fyller tjugofem i år igen! 😀

Många säger att man får kriser när man blir äldre, att man mår dåligt över att man inte gjort allt man viljat, inte tagit alla chanser man fått eller inte “lyckats”. Men så är inte fallet för mig, jag har för många år sedan släppt all prestige, levt villkorslöst och bestämt mig för att alltid göra det bästa av livet utan ånger och blickar i backspegeln. Jag har hunnit med att uppfylla drömmar, rest på romantiska weekends och inte minst byggt hus.

Och det är just i vårt drömhus som helgens festligheter kommer äga rum. Jag har bjudit in nästan 40 personer. Så det blir ett riktigt stort party. Jag tänker att man alltid ska fira sin födelsedag ordentligt. Har aldrig riktigt förstått mig på de som inte vill att någon ska känna till att man fyller och år, och absolut inte fira det.

Jag har en kollega som fyller år i oktober. Han brukar börja förvarna oss kollegor redan i september om hans stundande födelsedag. Det är verkligen årets höjdpunkt för honom. Beundransvärt tycker jag.

Välkommen på fest hos mig i helgen. Eller som Bruce sjunger, “Meet me at Mary’s place. We´re gonna have a party.”

Puss och kram.

xoxo

Mary